Wijze lessen tijdens het bedrijfsbezoek aan Scelta Mushrooms

Na een zeer roerige periode was het eindelijk weer eens tijd om elkaar fysiek te ontmoeten. Na een lange periode waarin we deze activiteit met enige regelmaat hebben moeten uitstellen, was het moment dan eindelijk daar!

We werden zeer smakelijk ontvangen met een aperitief en een amuse, dit begin van de avond voelde alweer als van ouds. Tussen het voor- en tussengerecht door hebben we genoten van de wijze levenslessen van onze gastsprekers Jan Klerk en Martin Frankort.

Les 1: Ben niet bang om mensen aan te nemend welke slimmer zijn dan jezelf – Bouw een team van winnaars.

Les 2: Vertrouwen is de basis van iedere relatie

Les 3: Blijf altijd in beweging

Les 4: Ben duidelijk, dit is anders dan “hard”

Daarna hebben we nog genoten van het hoofd- en nagerecht en hebben we de avond afgesloten met een gezellige borrel.